Welkom op de website van FSV

We zijn inmiddels begonnen aan het derde jaar van ons bestaan! Steeds meer beginnen we onze stempel op de opleiding te drukken. Inspirerende evenementen en activiteiten van zowel binnen als buiten de opleiding zorgen voor een toevoeging voor elke fysiotherapiestudent. FSV Praktisch is een vakinhoudelijke studievereniging met het doel de opleiding te verrijken met kwaliteit, verdieping en de vorming van community. Daarnaast bieden wij studenten de kans om zich op persoonlijk en fysiotherapeutisch vlak te ontwikkelen.

Ben jij een enthousiaste fysiotherapiestudent die meer uit zijn studie wil halen, zijn netwerk wil vergroten, zich op competentiegebieden zoals samenwerking, organiseren en kennis delen wil verder ontwikkelen en vooral ook van gezelligheid houdt? Dan is FSV Praktisch wellicht iets voor jou!

Stuur bij interesse een mailtje naar fsvpraktisch@gmail.com, spreek iemand van ons aan of kom gezellig bij de fsv praktisch-locatie tegenover Praktijk Coaching langs.

Mijn doel is het om samen met het bestuur en de commissies deze prachtige studievereniging verder te laten groeien en daarmee het studiejaar van elke fysiotherapiestudent te verrijken. Ik hoop zo veel mogelijk van jullie bij een of meer van onze evenementen te mogen verwelkomen!

Met vriendelijke groet.

Joris Rasing

Voorzitter van FSV Praktisch

IMG_4564
IMG_3680
12208571_787178808060799_654480150832721543_n