Commissie Intern 2017/2018

Ooit mee gedaan aan een Oefen-PA of een Oefencafé? Zat jij vorig jaar in de zaal bij Jeroen Alessie? Heb jij je aangemeld voor de tapecursus in samenwerking met Denkfysio? Zo ja..? Dan weet je eigenlijk al wie wij zijn. Wij zijn commissie 'Intern' en wij organiseren activiteiten voor jouw verbreding, diepgang en ontwikkeling als fysiotherapeut.

Zo nee..? Kom dan snel een keer langs bij een van onze activiteiten! Als je in het eerste of tweede jaar zit is het handig om deel te nemen aan onze Oefen-PA's. Hierbij geven we je een goede voorbereiding op je PA in de tentamenweek. Wil je graag meer weten over een behandeling of nieuwe inzichten in de fysiotherapie? Meld je dan aan voor een Oefencafé. Samen met een professional ga je aan de slag en na afloop drinken we gezellig een biertje!

Wij willen jou tijdens onze activiteiten kennis laten maken met verschillende hoeken van fysiotherapie. Samen, onder het genot van lekker eten en drinken verzinnen en organiseren wij deze activiteiten. Dit doen wij met veel plezier en enthousiasme.

Commissie Intern bestaat uit:

Ties - filosofische psycholoog

Emilie - klein, maar heeft grootse ideeën

Bram- wijn na bier geeft plezier, maar bier na wijn is ook fijn

Valesca - talent in 't Achterhoeks accent

Thijs - wijsheid komt met de jaren

Simone- niets is haar te gek

Jimmy - commissaris Appeltern

Laura - niet lullen, maar zuipen!

Bob - 100% Bob, ook met 'n pilsje op

Ilse - commissievoorzitster in opleiding

Vorig collegejaar hebben wij veel verschillende activiteiten georganiseerd. Dit jaar proberen wij dit te over treffen. Hierbij hebben wij jullie hulp nodig. We zijn namelijk altijd opzoek naar goede ideeën zodat we nog betere activiteiten kunnen organiseren. Ons motto is: ‘geen enkel goed idee mag verloren gaan’.

Wil jij het meeste uit je studie halen en ons helpen activiteiten te organiseren? Kom dan een keer een avondje mee kijken!

Hopelijk tot snel bij een van onze activiteiten!

V.l.n.r: Valesca, Jimmy, Simone, Bob, Thijs, Emilie, Bram, Laura, Ilse, Ties.

SONY DSC