Activiteiten

Benieuwd wat we al gedaan hebben, wat we doen en wat we gaan doen?  We organiseren:

Het oefencafé: de naam zegt het al, wij hebben geprobeerd leren en gezelligheid samen te brengen. Studenten van verschillende jaargangen, docenten en alumni kunnen komen bijeen. Met als hoofddoel dat iedereen van elkaar kan leren. Daarbij krijg je ook de kans om unieke ervaringen en skills te horen van professionals uit het werkveld.

Oefen-Pa’s: ben jij er nog niet zeker van of je over voldoende kennis en/of skills bezit, kom dan gauw naar een van onze Oefen-Pa’s! Hier ga je met medestudenten van het eerste en tweede jaar samen jezelf voorbereiden op de praktijk toets. Uit ervaring is gebleken dat je veel handige maar vooral leerzame feedback ontvangt.

Back 2 Basics: het is weer zover je stageperiode staat voor de deur. Wil jij een goede indruk maken op je stagebegeleider en goed voorbereid je stage tegemoet gaan of heb je gewoon een opfris cursus nodig? Dan is dit iets voor jou! Samen met andere mensen die stage gaan lopen ga je letterlijk terug naar de basics van wat je geleerd hebt afgelopen jaren. Zodat je met zelfvertrouwen en plezier een leuke stageperiode in kunt gaan.

Masseren bij sportevenementen

Startersmarkt

HAN fysiotherapie vest: Je hebt ze vast al gezien of bent al (bijna) in het bezit van zo'n gaaf vest. Het HAN fysiotherapie vest wordt sinds een aantal jaren, door ons aangeboden aan studenten die hun propedeuse hebben behaald. Met steun van de HAN

Cursussen

Om als groep naar evenementen te gaan

En nog veel meer..

Bekijk welke evenementen eraan komen in de agenda!

 

TEST

IMG-20160107-WA0003
IMG-20151229-WA0003
IMG-20151213-WA0003
IMG-20151104-WA0010-e1453716094486